PRETUČEN Na nosioca izborne liste DS u Mionici nasrnulo 10 napadača

  • Post category:UDARNE VESTI

Milan Gavrilović, nosilac izborne liste DS u Mionici, pretučen je danas.

 

Milan Gavrilović

– Bukvalno sam upao u zasedu! Vraćao sam se iz Nanomira, nakon obilaska biračkog mesta, kada mi je „lada niva“ valjevskih registarskih tablica preprečila put ispred, a drugi automobil iza mog. Izašao sam, predstavio se najnormalnije i najpristojnije, kada je bar deset ljudi nasrnulo na mene i počelo da me bije. Nije bilo šanse da se odbranim od toliko napadača, pukla mi je arkada – priča kandidat DS za predsednika Opštine Milan Gavrilović, dok čeka na prijem u valjevski Urgentni centar.

 

 

On kaže da nije prepoznao napadače, objašnjavajući da se radi o ćelavim muškarcima opasnog izgleda „koji sigurno nisu Mioničani“.
– Prethodno, kod prostorija naše stranke napali su aktiviste i samo je prisutni policajaca sprečio da ne dođe do tuče i težih posledica. Ovo je teror, te ekipe iz džipova i automobila ljude bukvalno kidnapuju na ulici, hvataju ih za gušu i teraju da idu na biralište da glasaju. Čekamo informacije iz Beograda, pa ćemo videti da li će izbori u Mionici biti prekinuti – kaže Gavrilović.  (Blic)