OSIGURAJTE SE OD SRPSKE EKONOMIJE

OSIGURAJTE SE OD SRPSKE EKONOMIJE

PEŠČANIKOSIGURAJTE SE OD SRPSKE EKONOMIJEosiguranje.online011@gmail.com

0652039029


 

Prezentacija

Šta znač i životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor ž ivotnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! 0652039029

OSIGURAJTE SE OD IMITACIJE EKONOMIJE

 

Slavlje u Tamnavi

Na proslavi godišnjice formiranja vlade pažnju medija najviše je privukla najava premijera da će doći do političkih reformi kojima će se, između ostalog, broj poslanika „smanjiti na 125 do 150“.

Fotografije-citateljki,-Biljana-Marinkovic_thumb

Zaštita za Zaštitnika

Gospodo tužioci, dali ste impuls još jednom spinovanju: svašta bismo mi radili na rasvetljavanju samoubistva, samo da nas ne sprečava zastarelost. Stvorili ste utisak da se Saša Janković „izvukao na tehnikaliju“.

Beograd na masti

Moćni investitor o kome smo se naslušali bajki pred spavanje, daje samo 150 miliona evra svojih para. Gde, bre, nestadoše 3,5 milijarde evra koje nam vlast ukucava u glavu već dve godine?

Zapeta, kao zapeta puška

Hoće li se odustati od gonjenja ombudsmana sada kada je ministar policije rekao da nema osnova za pokretanje istrage (što je znao od početka, ali obnovljena istraga nije ni bila cilj) ili će ga tabloidni mediji i dalje goniti po službenoj dužnosti.

Groblje pored mora

Evropa – ona još osetljiva – sa užasom gleda kako na njenome rubu razbijaju reljefe krilatih lavova sa ljudskim glavama, i sa ne manjim užasom kako hiljade ljudi svakodnevno umiru na moru.

Dan mrmota

Ovaj sramni napad nije samo pokušaj disciplinovanja ombudsmana, jedne od retkih nerazorenih institucija ove države, već je ciljna grupa, kao u svakoj predstavi, publika. A cilj je zastrašivanje.


Rekvijem za prosvetne snove

Nije ispunjen zahtev za izuzimanjem prosvete od umanjenja od 10 odsto, neće biti pregovora o obećanoj novčanoj pomoći… pa se potpisivanje sporazuma može smatrati klasičnom kapitulacijom.

Laž urla Srbijom

Podlost je gotovo nepodnošljiva ako želite da stvorite utisak da je osoba o kojoj govorite – ubica. A upravo to uz podršku novinara radi ministar policije kada ovih dana daje izjave o Saši Jankoviću.

Moć birokratije

Nešto na tu temu imao je da kaže i Zaštitnik građana u svom godišnjem izveštaju. To je izazvalo neviđenu buku i bes jurišnika vladajuće partije. Jer je pogodio u – srce sistema.


Svi na protest!

Novosti
Dok veliki srbijanski hip-hop bendovi pevaju o Kosovskom boju, glumački dvojac iz Zajecara je refrenom ‘Svi na protest! Svi na protest!’ pozvao građane da ustanu protiv lokalnih faraona.


Fotografije-citateljki,-Biljana-Marinkovic_thumb

Double standards

The ministry of police didn’t think it necessary to check HRW’s findings that Serbian police is taking money from migrants, but they checked Informer’s story about ombudsman Sasa Jankovic.