OSIGURAJTE SE OD SRPSKE EKONOMIJE

PEŠČANIK

OSIGURAJTE SE OD SRPSKE EKONOMIJE

osiguranje.online011@gmail.com

0652039029


 

Prezentacija

Šta znač i životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor ž ivotnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! 0652039029

OSIGURAJTE SE OD IMITACIJE EKONOMIJE


Rekvijem za prosvetne snove

Nije ispunjen zahtev za izuzimanjem prosvete od umanjenja od 10 odsto, neće biti pregovora o obećanoj novčanoj pomoći… pa se potpisivanje sporazuma može smatrati klasičnom kapitulacijom.

Laž urla Srbijom

Podlost je gotovo nepodnošljiva ako želite da stvorite utisak da je osoba o kojoj govorite – ubica. A upravo to uz podršku novinara radi ministar policije kada ovih dana daje izjave o Saši Jankoviću.

Moć birokratije

Nešto na tu temu imao je da kaže i Zaštitnik građana u svom godišnjem izveštaju. To je izazvalo neviđenu buku i bes jurišnika vladajuće partije. Jer je pogodio u – srce sistema.


Svi na protest!

Novosti
Dok veliki srbijanski hip-hop bendovi pevaju o Kosovskom boju, glumački dvojac iz Zajecara je refrenom ‘Svi na protest! Svi na protest!’ pozvao građane da ustanu protiv lokalnih faraona.


Fotografije-citateljki,-Biljana-Marinkovic_thumb

Double standards

The ministry of police didn’t think it necessary to check HRW’s findings that Serbian police is taking money from migrants, but they checked Informer’s story about ombudsman Sasa Jankovic.