Sertić, Vulin i Stanković sutra u Bujanovcu o ekonomiji

  • Post category:UDARNE VESTI

Predstavnici Vlade Srbije razgovaraće sutra u Bujanovcu sa političkim liderima Albanaca sa juga Srbije i rukovodiocima kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.

Sertić, Vulin i Stanković sutra u Bujanovcu o ekonomiji

U saopštenju Koordinacionog tela precizira se da će uz ministra privrede Željka Sertića u Bujanovcu biti i ministar rada, zapošljavanja i socijlane politike Aleksandar Vulin.

Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković i Sertić će se sastati sa predsednicima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa Ragmi Mustafom, Nagipom Arifijem i Dragišom Petrovićem. Oni će razgovarti i sa poslanicima Nenadom Mitrovićem, Rizom Halimijem, Šaipom Kamberijem i predstavnicima kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.

 

 

Sertić i Stanković će, kako je najavljeno, obići i firme „Megal“ i „Termopan glas“ u Bujanovcu, a zatim će im se na sastanku u Domu kulture pridružiti i Vulin koji će dodeliti rešenja o isplati potraživanja za 126 bivših radnika preduzeća „Lagado“, koje je u stečaju.

Sertić će potom razgovarati sa privrednicima iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa i održati predavanje studentima subotičkog Odeljenja Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu. (Press)